Cartel
Cartel de la Trobada

JA S’ACOSTA LA V TROBADA D’EMPRENEDORS SOSTENIBLES

El pròxim 5 de maig Beniparrell acull la V Trobada de Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura.
Els alumnes de 26 cooperatives de primària, secundària i cicles formatius dels municipis de Torrent, Catarroja, Massanassa, Xirivella, Beniparrell, Alcàsser, Sedaví, Alfafar, Benetusser i Picassent presenten els seus primers projectes empresarials venent els productes que estan elaborant . El 20 dels beneficis aniran destinats a diferents obres socials que ells mateixos han triat en assemblea.

En aquest dia tan especial  s’atorgaran 8 reconeixements a les cooperatives per:
– Millor imatge corporativa
– Cooperativa més sostenible
– Millor treball d’equip
– Stand millor decorat
– Producte més original
– Cooperativa més autònoma
– Millor comunicació en RRSS
– Cooperativa que millor haja superat les dificultats

Esperem la vostra participació i col·laboració en la cloenda d’aquest projecte finançat pels seus propis ajuntaments i amb el patrocini de Caixa Popular i Natura y Cultura amb l’objectiu de treballar les capacitats emprenedores amb els mes joves.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter